hero image

 

 
 
 

Πλατφόρμα για Online Ψυχοθεραπεία


Συχνές Ερωτήσεις
 

 

 
 
Τι είναι το therapynow;

Είναι μια ιστοσελίδα που σας προσφέρει τη δυνατότητα να συνδεθείτε με έμπειρους και εξειδικευμένους ψυχολόγους, παρέχοντάς σας πλήρη ψυχολογική υποστήριξη από την άνεση του σπιτιού σας ή οπουδήποτε αλλού επιθυμείτε.

Οι διαδικτυακές συνεδρίες πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσα από την πλατφόρμα του therapynow.gr, με κλήση ήχου ή με κλήση βίντεο, ανάλογα με την προτίμησή σας και ανεξάρτητα από την επιλογή σας, όπου κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη κλήση ανά πάσα στιγμή.

Ποια είναι η ομάδα του therapynow;

Η ομάδα του therapynow αποτελείται από αδειούχους ψυχολόγους. Όλοι οι ψυχολόγοι είναι εκπαιδευμένοι για την για την πραγματοποίηση συνεδριών μέσω διαδικτύου. Στο therapynow αναγνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν εξειδικευμένο και αδειούχο ψυχολόγο για να συζητήσετε τις ανάγκες, τις προσδοκίες και τους θεραπευτικούς στόχους σας.

Οι ψυχολόγοι της ομάδας του therapynow.gr είναι καταρτισμένοι στα σύγχρονα θεραπευτικά μοντέλα που αποσκοπούν να αντιμετωπίσουν θέματα που αφορούν από τη διαχείριση του άγχους και της κατάθλιψης μέχρι τη βελτίωση των σχέσεων και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων.

Τι είναι η διαδικτυακή ψυχοθεραπεία;

Η διαδικτυακή (online) ψυχοθεραπεία είναι η πιο σύγχρονη μορφή ψυχοθεραπείας που διεξάγεται μέσω του διαδικτύου, χρησιμοποιώντας διάφορα ψηφιακά μέσα επικοινωνίας. Συγκεκριμένα, αυτή η μορφή θεραπείας περιλαμβάνει τη συνεδρία με έναν εξειδικευμένο ψυχολόγο μέσω βιντεοκλήσης. Κατά τη διάρκεια της, ο θεραπευόμενος και ο ψυχολόγος μπορούν να βλέπουν και να ακούν ο ένας τον άλλον και να επικοινωνούν πραγματικά όπως σε μια συνάντηση δια ζώσης.

Πότε μπορώ να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία;

Μπορείτε να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία όταν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε ψυχολογική υποστήριξη ή όταν αντιμετωπίζετε συγκεκριμένα προβλήματα ή δυσκολίες. Είναι σημαντικό να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να αναγνωρίσετε τα σημάδια ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά στη ζωή σας ή ότι αντιμετωπίζετε ψυχολογικά ή συναισθηματικά προβλήματα.

Μερικές καταστάσεις και σημάδια που μπορεί να υποδείξουν ότι χρειάζεστε ψυχοθεραπεία περιλαμβάνουν:
• Συνεχή άγχος ή κατάθλιψη.
• Δυσκολίες στις σχέσεις σας.
• Εθισμός ή εξάρτηση.
• Προβλήματα ύπνου.
• Εργασιακό άγχος ή κόπωση.
• Προβλήματα αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να περιμένετε να βρείτε τον εαυτό σας σε κρίσιμη κατάσταση πριν ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία. Η ψυχοθεραπεία μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση προληπτικά ή σε πιο πρώιμα στάδια προβλημάτων, καθώς και να προαγάγει την ψυχολογική ευημερία και την ανάπτυξη των προσωπικών σας δυνατοτήτων.
Όταν αποφασίσετε να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία, επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία ψυχολόγο για να κανονίσετε την πρώτη συνεδρία και να συζητήσετε τις ανάγκες και τους στόχους σας.

Πως πραγματοποιούνται οι συνεδρίες στο therapynow;

Οι συνεδρίες του therapynow πραγματοποιούνται μέσω βίντεο κλήσης την ημέρα και ώρα που εσείς έχετε επιλέξει.

Είναι αποτελεσματική η διαδικτυακή ψυχοθεραπεία;

Η αποτελεσματικότητα της διαδικτυακής ψυχοθεραπείας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αλλά συνολικά μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική. Ορισμένα από τα κύρια σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι τα εξής:
• Επαγγελματίας Ψυχολόγος: Η ποιότητα της διαδικτυακής ψυχοθεραπείας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εμπειρία και την εξειδίκευση του ψυχολόγου. Είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν επαγγελματία με αδειούχο και εμπειρία στην online ψυχοθεραπεία.
• Είδος Προβλήματος: Η αποτελεσματικότητα εξαρτάται από τη φύση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε. Συνήθως, η διαδικτυακή ψυχοθεραπεία είναι αποτελεσματική για πολλές συναισθηματικές και ψυχολογικές διαταραχές, (αλλά μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί για πιο σοβαρά προβλήματα.)
• Σχέση Εμπιστοσύνης: Η σχέση εμπιστοσύνης με τον ψυχολόγο είναι κρίσιμη. Εάν νιώθετε άνετα και συνδεδεμένοι με τον επαγγελματία, η θεραπεία είναι πιο πιθανό να είναι αποτελεσματική.
• Αφοσίωση και Συμμετοχή: Η αποτελεσματικότητα εξαρτάται επίσης από το πόσο αφοσιωμένοι είστε στη θεραπευτική διαδικασία και πώς εφαρμόζετε τις συμβουλές που λαμβάνετε.
• Περιβάλλον και Συνδεσιμότητα: Η ποιότητα της σύνδεσης στο διαδίκτυο είναι σημαντική γιατί μια σταθερή σύνδεση εξασφαλίζει καλή ποιότητα εικόνας και ήχου.

Πόσο διαρκεί μια διαδικτυακή συνεδρία;

Η διάρκεια της ατομικής συνεδρίας στην πλατφόρμα είναι 50 λεπτά.

Πόσο κοστίζει μία συνεδρία;

Το κόστος της κάθε ατομικής συνεδρίας στην πλατφόρμα του therapynow.gr είναι 35€.

Πως πληρώνω την συνεδρία;

Η πληρωμή της συνεδρίας γίνεται μέσω ασφαλούς ηλεκτρονικής πληρωμής με τη χρήση κάρτας. Η ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων πραγματοποιείται μέσω της SumUp όπου υποστηρίζει όλων των ειδών τις κάρτες όπως χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το λινκ με τα στοιχεία της κάρτας για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Δεκτές γίνονται όλες οι κάρτες όπως Visa, MasterCard, Apple Pay κ.α.

 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε
και με μεγάλη μας χαρά θα σας βοηθήσουμε!